zaterdag 11 januari 2014

Post!

Ik ben aan het postcrossen. Nog nooit van gehoord? Kijk eens hier. Het komt er op neer dat je postkaarten schrijft naar mensen over de hele wereld en dat je postkaartjes van overal terug krijgt. Geweldig! Trage post, nog eens tijd nemen om te schrijven, de kaartjes te maken, te bestempelen, te ... Het is leuk om te schrijven, maar natuurlijk ook om kaartjes te schrijven. Ik kreeg er gisteren ineens 4 tegelijk aan.
Deze kaart komt van Polen. De schrijfsters droom is om van de wereld een betere plaats te maken.
Deze kaart komt van Henna uit Finland. De kaart stelt 'De sneeuwkoninging' voor. Momenteel speelt er een opera van in Helsinki. In Helsinki is het momenteel ook veel te warm voor de tijd van het jaar.
Deze kaart komt van Duitsland. Dit gezin krijgt op 18 januari een nieuwe hond. Ze hebben al een heleboel huisdieren, maar kijken toch uit naar hun nieuwe aanwinst.
Deze laatste kaart komt ook van Duistland. Het is het droomhuis van Rosi, maar geen geld, geen huis...

Je ziet het zijn geen wereldschokkende dingen die je te weten komt, maar het is juist het kleinemenselijke dat zo leuk is... En soms klikt het op een of anderen manier en mail je enkele keren over en weer, want als je een kaartje aankrijgt moet je het op de site registreren en kan je een berichtje achterlaten en soms wordt daar dan terug op gereageerd. Echt leuk  en zo komt er eens iets anders in je brievenbus dan rekeningen!
1 opmerking: